nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Majdnem elgázolták a vakvezető kutyát és gazdáját Budapesten – videó

Majdnem elgázolták a vakvezető kutyát és gazdáját Budapesten – videó

Kis híján elgázoltak egy vakvezető kutyát és gazdáját is egy budapesti kereszteződésben.
NLCafé
f Ajánlom

Facebook-oldalán osztotta meg az alábbi videót Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége arról, hogyan gázolnak majdnem el vakvezető kutyát és gazdáját.

A rövid videón az látható, ahogy a segítő kutya és gazdája egy kereszteződés előtt várakoznak, eközben a férfi jutalomfalatot ad a kutyának, az el is fogadja. Ezután a férfi elindul, a kutya pedig követi, így mind a ketten meglepődnek, amikor megérkezik a kis, piros Toyota, és jobb hátulja talán még súrolja is a kutyát.

„Vakvezetőkutya Közlekedésbiztonsági vizsgán, melyen vizsgázó és kiképzett kutya szabályosan közlekedett, egy autós, nem tisztelve a KRESZ szabályát, sem a gyalogos elsőbbségi jogát, kanyarodáskor autójával megütötte a vizsgázó vakvezető kutyát, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott” – írja a videó mellé a szövetség; feljelentést is tett az ügyben. 

„Senki nem sérült meg, a kutyusnak sem lett se fizikai, se lelki problémája” – tették hozzá.

Vigyázzunk egymásra jobban ebben a rekkenő hőségben!

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon