nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Súlyos baleset történt a mosonmagyaróvári tejüzemben, megvakulhat az egyik dolgozó

Súlyos baleset történt a mosonmagyaróvári tejüzemben, megvakulhat az egyik dolgozó

Akár mindkét szemére is megvakulhat az a tejgyári dolgozó, akinek lúg fröccsent a szemébe a mosonmagyaróvári üzemben.
NLCafé
f Ajánlom

Súlyos munkahelyi baleset történt néhány napja az Óvártej Zrt. mosonmagyaróvári tejüzemben, ahol egy munkás szemébe marólúg került. A Kisalföld úgy tudja, a munkást győri Petz kórházban kezelik, és akár teljesen elvesztheti a látását.

A baleset tényét a lapnak az Óvártej is megerősítette, de a belső vizsgálat lezárultáig nem tudnak érdemben nyilatkozni az ügyről, amiről eddig sem a sebesült, sem pedig az üzem nem tett bejelentést a kormányhivatalnak, az csak a sajtóhírekből értesült a munkahelyi balesetről.

Képünk illusztráció – MTI Fotó: Komka Péter

A Kisalföld információi szerint az érintett dolgozó egyik szeme nagyon súlyosan sérült, két-három méternyi távolságba most még lát, de a lúg okozta sebek csak most fognak behegedni, s ezzel nem javítják, hanem rontják a látást. A másik szem látásképességének megőrzéséért is küzdenek az orvosok, jelenleg 40 százalékos. A sérültet felkerestük a kórházban, érthető módon jelenlegi állapotában nem kívánt nyilatkozni. 

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon