nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Stroke-ot kapott a hajmosástól a fodrásznál

Stroke-ot kapott a hajmosástól a fodrásznál

Komoly összegű kártérítést követel a kétgyermekes anyuka, soha nem fog teljesen felépülni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Azzal vádol egy glasgow-i fodrászatot a 47 éves Adele Burns, hogy stroke-ot kapott hajmosás során. A kétgyermekes anyuka még 2 évvel ezelőtt egy 200 fontra (70 ezer forintra) rúgó hajfestés és -vágásra ült be a szépségszalonba, és az 5 órás kezelés során – a kívánt szín eléréséért – hatszor meg kell mosni a haját. A nő fejfájással távozott a fodrászatból, 24 órával később pedig súlyos stroke-ot kapott.

A nővérként dolgozó Adele szerint a váratlan stroke-ja összefüggésben van a hajmosással és ezt orvosi véleményekkel is alá tudja támasztani (a sokszori hajmosás miatt a nyaka folyamatosan hátra volt feszítve, ettől vérrög alakult ki, s nem jutott elég vér az agyába).


Időközben beperelte a szépségszalont, 1 millió fontot (átszámítva mintegy 355 millió forintot) követel, azzal az indoklással, hogy a történtek után feje tetejére állt az egész élete. Elmondása szerint nemcsak az emberektől lett elszigetelve, hanem a saját testétől is. Nehézséget okoz neki a beszéd, az írás, az olvasás és a mozgás, dolgozni sem tud, ezért a családnak el kellett adnia a házát.

A stroke egyáltalán nem olyan, mint egy lábtörés, amiből teljesen felépülhetsz. Teljesen megváltoztatja az életedet és a körülötted élőkét is” – panaszkodott.

(via)

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon