Egészség

Fogdarabokat talált a mekis kajájában

Elnézést kért a gyorsétterem, még azt is kiderítették, hogyan kerültek bele a McMuffinba.

Borzalmas gasztroélményeket szerzett egy 58 éves japán férfi, amikor legutóbb McDonald’s-ban járt. Reggelizni tért be az egyik isikavai gyorsétterembe, és rendelt egy kolbászos-tojásos McMuffint. Amikor jóízűen beleharapott, és enni kezdte, úgy érezte, mintha kavicsokat ropogtatna.

Forrás: SoraNews24

Gyorsan kiköpte és kíváncsiságból megvizsgálta a fehér színű, körülbelül 7 milliméter nagyságú dolgokat. Mint kiderült, a mekis kaja „oda nem illő hozzávalói” valójában fogdarabok voltak.


Egyből megmutatta a személyzetnek. Jegyzőkönyvet vettek fel, majd elküldték bevizsgálni a fogdarabokat az ottani Nébih-be.

Másnap a McDonald’s Japán hivatalos úton is elnézést kért a férfitól, és megígérték, hogy egy hónapon belül részletes vizsgálati eredményt kap arról, mi is volt valójában a McMuffinjában. Mint kiderült, az étteremlánc a húst Amerikából importálja, csupán a zsemlét sütik Japánban.

Nahát, micsoda világutazó fogdarabok!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top