Egészség

A hotelmedencében szült meg teljesen váratlanul

Hat héttel korábban érkezett a baba, de a szállodai személyzet remekül helytállt.

Egy szülésnél kellett segédkeznie az angliai Skegnessben lévő Butlin’s wellnesshotel személyzetének. Egy várandós nőnek éppen a szálloda medencéjében indult be a szülés, pedig az anyuka csak 6 héttel későbbre volt kiírva.

Amint belépett a vízbe, egyből elkezdődtek az összehúzódások, és máris úton volt a kisbaba. A kislány még a mentők kiérkezése előtt megszületett.

Csak azt láttam, hogy törölközőkért rohan a személyzet, kicsivel később pedig már mindenki nevetett és kezet rázott” – mondta az egyik szemtanú, aki szerint nagyon gyorsan és simán lezajlott a szülés.

Forrás: Mirror

Chris Baron szállodaigazgató csak dicsérni tudta a munkatársait a gyors közbelépésért: „Nem kis meglepetés volt, de a kollégák kiválóan helytálltak. Tökéletesen kezelték a helyzetet, és a kisbaba egészségesen jött a világra. Azt hittem, engem már semmi sem lephet meg, de tévedtem. Ilyen még sose fordult elő a szállodában az elmúlt 28 év alatt. Jó tudni, hogy olyan munkatársaim vannak, akik bármivel megbirkóznak.

Az anya és a kisbaba jól vannak, már elhagyhatták a kórházat.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top