Egészség

Cuki tánccal ünnepelte 90. szülinapját az ikerpár

Imádják a Facebookon a videót, amelyben Stevie Wonderre nyomja a két idős hölgy.

A Missouri állambeli Saint Louisban élő Vertibe Atherton és Versibe Williams a napokban ünnepelték a 90. születésnapjukat. Elválaszthatatlan az örökifjú amerikai ikerpár: azonos karriert futottak be, mindketten hosszú ideig ápolónőként dolgoztak, 25 éven át a helyi gospelkórus tagjai voltak, és rendszeresen együtt is nyaraltak.

A július 21-i szülinapjukon egy bájos táncot adtak elő a helyi idősotthonban (ahol Versibe a legfiatalabb lányával, az 52 éves Wright Folarinnal él): Stevie Wonder „Happy Birthday” című számára ropta a két idős hölgy.

Wright Folarin videóra vette a nővérek táncát, ahogy – aranyszínű szülinapi papírkalapban – egyszerre rázzák a csípőjüket, és közben ütemre jár a kezük. „Jobban táncolnak, mint én. Néha már nem tudok lépést tartani velük. Szeretik a társaságot, jó egészségnek örvendenek, és a korukhoz képest nagyon aktívak” – mesélte a Yahoo Lifestyle-nak. Elmondása szerint az ilyen kerek születésnapok nagyon fontosak a családjuk életében. „Imádkozunk, hogy a százat is megérjék” – tette hozzá.

A videót eddig több mint 1,8 millióan látták.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top