nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Állást kapott a hajléktalan, akinek egy rendőr segített borotválkozni

Állást kapott a hajléktalan, akinek egy rendőr segített borotválkozni

Phil élete immár sínen van: lett állása, személyit és társadalombiztosítási kártyát is kapott, a gyorsétterem oktatási programjával akár egyetemi diplomát is szerezhet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Éppen egy hete számoltunk be arról, milyen megható dolgot tett egy amerikai rendőr egy állásinterjúra készülő hajléktalannal. Tony Carlson rendőrtiszt segített megborotválkozni az utcán egy Phil nevű hajléktalannak. A férfi éppen állásinterjúra sietett egy közeli McDonald’sba, ezért – a munka reményében – igyekezett egy kicsit javítani a külsején.

Azóta kiderült, hogy sikeres volt Phil állásinterjúja, amelyre a floridai rendőr „készítette fel”, és a napokban már munkába is ált a tallahasseei McDonald’sban. Ezt az örömhírt a Tallahasseei Rendőrkapitányság osztotta meg a Facebook-oldalán két fotó kíséretében:

az egyiken Phil látható újonnan kapott mekis formaruhájában:

a másikon pedig jótevőjével, Tony Carlson rendőrtiszttel pózol:

A történet azonban itt még nem ér véget, a jósághullámba egy újabb jótevő is becsatlakozott: Marco Rubio floridai szenátor, akit nagyon megfogott Phil sztorija. Amint a rendőrség közösségi oldaláról megtudta, hogy Philnek nincsen személyije, se társadalombiztosítási kártyája, Rubio egyből felajánlotta az irodája segítségét a gyors ügyintézés érdekében. Így Phil extra gyorsan hozzájutott a szükséges dokumentumokhoz.

Időközben a gyorsétterem tulajdonosa, Rachel Vasquez is megszólalt a happy enddel záruló sztoriban. Elmondta, hogy milyen előnyökhöz juthat náluk Phil: ha legalább 90 napig, heti 15 órában a cégnél dolgozik, bekerülhet az étteremlánc oktatási programjába, melynek segítségével főiskolai, egyetemi diplomát szerezhet vagy egyéb karrierlehetőségeket élvezhet.

Phil mindenesetre nagyszerűen érzi magát, és élvezi a mekis munkáját.

Hajrá, Phil! Most már rajtad múlik minden!

(via)

Megosztás Facebookon