Egészség

Ájult nőt mentettek a Bodrogból szerda éjjel

Eddig tisztázatlan körülmények között vízbe esett nőt mentettek ki a rendőrök, a katasztrófavédők és egy osztrák férfi a Bodrogból Alsóbereckinél.

Hatalmas szerencséje van annak a nőnek, aki szerda éjjel esett a Bodrog folyóba Alsóbereckinél. Őt először egy osztrák férfi vette észre, aki a hajójáról a vízbe ugrott, és a segítség megérkezéséig a víz felszínén tartotta az alélt nőt.

A rendőrségi tájékoztató szerint a férfi segélykiáltásait egy nő hallotta meg, aki 23 óra után nem sokkal telefonon tett bejelentést a rendőrségen. A kiérkező járőrök kisebb kutatás után vették észre a férfit, ahogy a folyó szélén, egy fában megkapaszkodva a víz felszínén tart egy nőt.

A rendőrök közben értesítették a katasztrófavédelmet is, az eszméletét vesztett nőt az egyik járőr ölben vitte ki a mentőautóhoz.

A mentőszolgálat munkatársai a hajójáról önzetlenül vízbe ugró, osztrák állampolgárságú férfit is kórházba vitték megfigyelésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top