Egészség

Belecsapott a villám a mobiljába, miközben a vihart filmezte

Nappalija ablakából szerette volna levideózni a vihart a nő, amikor belecsapott a villám a mobiltelefonjába.

„Belém fog csapni a villám” – viccelődik a drámai felvételen Tracey Kutluol, ahogy kinyitja az ablakot. A videón jól látszik, ahogy a sötét égen többször is óriási villám cikázik át, majd hirtelen elsötétül a kép. Ekkor csapott bele a nő mobiljába és azon keresztül kezébe a villám, amit kiabálás és gyerekvisítás kísért.

Tracey életét végül mégis iPhone-ja, vagyis az azt borító gumitok mentette meg, különben a mobil felrobbant volna a kezében.

„El sem tudja képzelni az ember, mennyire erős a villám, még mindig érzem a szúró érzést a tenyeremtől egészen a könyökömig. Amikor megrázott, olyan volt az egész, mint egy nagy, kék fény. Lepergett előttem az életem azokban a pillanatokban, végül gyorsan eldobtam a telefont, miközben mindannyian pánikba estünk, és sikoltozni kezdtünk. Végül nem esett nagyobb bajom, a konyhai lámpa viszont feldurrant.”

A család azt hitte, hogy fel fog gyulladni a ház, ezért gyorsan befutottak a földszinten lévő hálószobába, mert Tracey úgy gondolta, ott a legbiztonságosabb tartózkodni. Ott maradtak egészen a vihar elmúltáig, de az anya sosem felejti el az ijesztő estét.

SWNS

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top