Egészség

Cuki tánccal ünnepli az apuka, hogy a kisfiát hazaengedik a kórházból

A kis hős ügyesen felépült az első kör kemoterápia után.

Kenny Thomas 34 éves koreográfus, aki annak ellenére sem veszítette el a hitét, hogy egyéves kisfiát, Kristiant leukémiával kezelik.

A júniusi diagnózis óta eltelt egy hónapot a kisfiú a Philadelphiai Gyermekkórházban töltötte, ahol kemoterápiát kapott. Amikor Kristian sikeresen felépült az első kör kezelés után, az édesapja a következő tánccal ünnepelte meg, Ciara Level Up című számára.

A post shared by Kenny Clutch (@kennyclutch_) on

A videó tanúsága szerint a kisfiú is örökölte apja zeneszeretetét, mert láthatóan élvezi a produkciót, amit mosolygással és tapsolással fejez ki. „Mindig bejön velem a stúdióba, és látja, ahogy táncolok. A zene számára gyógyír, mindig megnyugszik, ha valakit zenére táncolni lát. Kristian egy kis boldogsággombóc” – meséli az apa.

A Down-szindrómás kisfiú a család negyedik gyermeke, aki szülei elmondása szerint mindig vidám, mindig játékos, és bármikor hajlandó táncra perdülni.

(via ABC News)

Kiemelt képünk: Kenny Thomas/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top