Egészség

Súlyos betegséggel küzd a meggyilkolt Szita Bence nevelőapja

De nem hagyja, hogy fia gyilkosai túléljék őt.

Súlyos betegséggel küzd a hat évvel ezelőtt, 11 éves korában különös kegyetlenséggel meggyilkolt Szita Bence nevelőapja – tudta meg a Bors. Göngyi Sándor nem sokat árult el betegsége részleteiről, annyit azonban elmondott, hogy a közelmúltban nagy műtéten esett át, és bár állapota azóta sokat javult, még rengeteget kell küzdenie a teljes felépülésig.

Úgy gondolok erre, mint egy bokszmérkőzésre. Először kiütött a betegség, most azonban 1-1-re egyenlítettem, és tudom, hogy nyerni fogok. Ezt üzenem minden sorstársamnak, aki hasonló helyzetben van

– mondta a lapnak.

Ahogyan az közismert, Gyöngyi Sándor nevelt fiát, Szita Bencét 2012. október 29-én gyilkolta meg két hajléktalan, akiket a férfi akkori barátnője, Polcz Erika bérelt fel, mert féltékeny volt a fiúra. A három gyilkost tényleges életfogytiglanra ítélte a bíróság.

A tragédia után a férfi a lányához költözött Mosonmagyaróvárra, mert nem volt képes ott maradni, ahol egykor Bencével éltek. A nagy betegségben most az élteti, hogy túl akarja élni fia gyilkosait.

Nem fogom hagyni, hogy ezek a gyilkosok túléljenek! Erős leszek, küzdeni fogok a lányomért, akinek szüksége van rám, és persze Bencusért. Nincs nap, hogy ne fájna a halála, ezt feldolgozni nem lehet, talán csak együtt élni vele

– mondta. A férfi élettársa, Polcz Erika tavaly januárban mellrákban meghalt a tököli rabkórházban, két társa még életben van. Egyikük azonban szintén súlyos betegséggel küzd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top