Egészség

22 férfi erőszakolta meg a hallássérült kislányt

Egy 66 éves liftkezelő volt az első erőszaktevő, abban az apartmanházban, ahol a kislány lakott a családjával.

22 férfi 7 hónapon keresztül, rendszeresen, csoportosan megerőszakolt Indiában egy 11 (más források szerint 12) éves, hallássérült kislányt egy apartmanházban, ahol a gyereklány a családjával élt.

A 22 elkövetőből 18-at már elfogtak a rendőrök. Köztük van az épület egyik liftkezelője, kertésze, biztonsági őrök, vízvezetékszerelők és egy villanyszerelő is. A legfiatalabb erőszaktevő a húszas évei elején, a legidősebb a hatvanas évei vége felé jár. A négy további gyanúsítottat még keresik.

A kislány elmondta a rendőröknek, hogy először a 66 éves liftkezelő, Ravi Kumar zaklatta szexuálisan, amikor hazaért az iskolából. Egy üres lakásban erőszakolta meg, majd pár nappal később két másik férfit is hívott, akik szintén megerőszakolták. A második erőszakot videóra vették és azzal fenyegették a kislányt, hogy ha bárkinek beszél a történtekről, nyilvánosságre hozzák a felvételt.

Később a liftkezelő más férfiaknak is megengedte, hogy megerőszakolják a kislányt, akit benyugtatóztak, illetve droggal kevert üdítőkkel itattak az aktusok előtt.

A kislány végül a főiskoláról hazalátogató nővérének mesélt az átélt borzalmakról. Ő szólt a szüleiknek, majd feljelentést tettek a rendőrségen.

Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top