Egészség

Menekülőre fogta a plasztikai sebész, mert meghalt a páciense a fenéknagyobbítás után

A fenéknagyobbításai miatt csak dr. Bumbumnak hívott celebdoktor egy 46 éves nőt kezelt az otthonában. A nő rosszul lett, és a kórházban sem tudták már megmenteni.

Denis Furtado brazil plasztikai sebész és celeb fenéknagyobbító injekciókat adott egy nőnek Rio de Janeiró-i otthonában. A Lilian Calixto nevű nő azonban rosszul érezte magát a beavatkozás során. Miután az állapota rosszabbra fordult, az orvos kórházba vitte, de a nő néhány órával később meghalt.

Az eset után a plasztikai sebész eltűnt, ezért körözést adtak ki ellene. A 45 éves Furtado igazi celebnek számít Brazíliában, rendszeresen szerepel a tévében, az Instagramon pedig 650 ezer követője van. Fenéknagyobbító beavatkozásai miatt csak dr. Bumbumként emlegetik.

Az áldozat egy 46 éves házas, kétgyermekes édesanya, aki Közép-Brazíliából utazott Furtado otthonába, hogy szombat este megkapja a kezelést.

A halál pontos okát egyelőre vizsgálják. A rendőrség letartóztatta a plasztikai sebész barátnőjét, mert a gyanú szerint neki is szerepe lehetett az ügyben.

(BBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top