Egészség

Ingyen akarták kitakarítani a kórházat, hosszú napokig nem kaptak választ

Szerencsére, miután több hírportálon is megjelent a bejegyzésük, reagált a kórház vezetősége is.

Villámgyorsan bejárta a Facebookot egy fénykép, amely a Szent János Kórház egyik különösen elhanyagolt teraszán készült. A fotón látszik, hogy a megfakult székeket belepte a sár, a kosz, a szemét, a fal tövében pedig elkezdett kinőni a gaz. A poszt szerzője azért töltötte fel a képet a közösségi oldalra, hogy elmondja: önként, írásban jelentkeztek a kórház vezetőségénél, hogy néhány ismerősükkel közösen ingyen kitakarítsák a teraszt, de öt napig nem kaptak választ.

Van esetleg olyan ismerősöm, aki szívesen csatlakozna is hozzánk, és/vagy esetleg be tudna minket protezsálni a kórházi vezetésnél? Nagyon nagyon szeretnénk társadalmi munkában hasznosak lenni, és örömet okozni. Köszönünk előre is minden támogatást, megosztást

– írta a poszt szerzője a bejegyzésben, amelyet az Index szúrt ki.

Szerencsére, miután több hírportál is megjelentette a bejegyzést, a kórház vezetősége felkereste a takarítási akció kezdeményezőit:

a kórház jelezte együttműködési szándékát, (nem nekem, egyelőre én is csak ennyit tudok) valamikor a közeli jövőben várnak egy kisebb létszámú csoportot

– írta az eredeti bejegyzés szerzője kedd este.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top