Egészség

Csúnyán leégett, pedig 50 faktoros naptejjel kente be magát

Az Asda 50 faktoros naptejét használta, mégis csúnyán leégett a kisfiú.

Nicola Hadley szerint fia, a 10 éves Aaron csúnyán leégett annak ellenére, hogy magas faktorszámú naptejjel volt bekenve. Néhány nappal később egy másik anya is panaszkodott ugyanarra a naptejre, hogy nem védte meg gyereke bőrét. Hadley szerint az Asdának vissza kellene hívni a terméket rossz minősége miatt. Aaron fájdalmas, hólyagos bőréről fényképeket készített, hogy alátámassza igazát. Az Asda, mely teljesen biztos naptejük minőségében, elmondta, hogy felvette a kapcsolatot Hadley-vel.

Forrás: Caters News Agency

Az incidens kapcsán a nő ezt mondta: „A fiam nem az első gyerek, akivel ez történt, de azt akarom, hogy ő legyen az utolsó. […] Nem számítottam arra, hogy Aaron fájdalmasan sírni fog a napégéstől, miközben azt hittem, megbízhatok a termék minőségében.”

Az Asda azt mondta, hogy terméke megfelel az összes iparági szabványnak.

„Biztosak vagyunk naptejünk minőségében, elvégeztük a szükséges ellenőrzéseket annak igazolására, hogy a termék megfelelt az összes szükséges SPF-vizsgálatnak, és minden összetevő a pontos leírásuk alapján készült.”

 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top