Egészség

Szörnyet csinált belőle az elszúrt ajakfeltöltés

Azt mondták neki, hogy az orális szex miatt ment tönkre az ajakplasztikája.

Az essexi Charlotte Neale tavaly szeptemberben lepte meg magát egy ajakfeltöltéssel, azonban nem elégedett az eredménnyel. A szája feldagadt, és egyenetlen maradt. Januárban a szalon fel is ajánlotta neki, hogy ingyen korrigálja az ajkait, ami meg is történt.

Ezután azonban Charlotte szerint a töltőanyag felvándorolt az orra és az arca irányába, ami miatt napokig enni sem tudott, annyira fájt mindene. Ekkor döntött úgy, hogy feltölti a gusztustalan videót az internetre, amelyen gennyes töltőanyagot nyom ki a felső ajkából.

Charlotte a feltöltés előtt. Fotó: TheNews/YouTube

Ekkor lépett közbe Dan Dye, a szalon egyik lelkes dolgozója, aki többek között a következőket kommentelte a lány videójához: „Hogy mered a szalon rossz hírét kelteni? Kérdezd meg a fickót, akivel legutóbb orálisan szexeltél, hogy hova dugta előtted a péniszét!”

Fotó: TheNews/YouTube.

A szalon tulajdonosa, Magda Gouzd, bár elítéli a Dan által használt hangnemet, hangsúlyozza, hogy Charlotte ajkait jól töltötte fel.

(via Metro)

Kiemelt képünk: TheNews/YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top