Egészség

Irgalmatlan pofont kapott a mentős, mert felébresztette a részeg nőt

A részeg fiatal lány először a mentőtiszt nő külsejét kritizálta, majd elcsattant egy hatalmas pofon.

Péntek hajnalban egy férfi kérte kétségbeesve a mentők segítségét Budapesten. Barátnője annyit ivott, hogy elaludt, sőt ébreszthetetlenné vált. A kiérkező esetkocsi személyzetének sikerült felkeltenie a lányt, aki azonnal méltatlan megjegyzésekkel illette a mentőket és mindenki mást is – számolt be az estről az Országos Mentőszolgálat a Facebookján.

A mentők igyekeztek megnyugtatni a szitkozódó nőt, aki éktelen ordítozással fújt hajnali riadót a környék lakóinak. A minden összefüggést nélkülöző monológnak része volt a segítségül érkező mentőtiszt nő külsejének kritizálása, konkrétan egy lóhoz hasonlította a mentőst.

Miután a mentőtiszt nem reagált a sértegetésre, a részeg lány egy irtózatosan nagy pofont kevert le a hivatását gyakorló szakembernek.

Az egység rendőri intézkedést követően végül stabil állapotban szállította az ittas nőt kórházba, ahol a beteg átadása után a mentőtiszt sérülését is megvizsgálták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top