Egészség

Így fogyott 77 kilót egy férfi, aki régen napi 12 sört ivott

A 35 éves férfi az egészsége miatt döntött az életmódváltás mellett – azon ő is meglepődött, hogy a külseje is teljesen átalakult.

Jeremiah Burns alig egy évvel ezelőtt 163 kiló volt. Akkoriban simán legurított napi 12-15 sört, és 6 doboz mentolos cigi elpusztítása sem jelentett számára gondot. Az étrendje nagyjából a következőkből állt: rengeteg felvágott, kóla és mirelit pizza

A férfi a 34. születésnapján határozta el, hogy változtat az életmódján. Eredeti célja annyi volt, hogy javítson a közérzetén – ekkor még nem is gondolt a fogyókúrára. Első lépésként a cigit és az alkoholt tette le, és apró változtatásokat iktatott be az életmódjában: diétás üdítőkre, zabkására, tojásfehérjére, csirkemellre, joghurtra, granolára és sok zöldségre, gyümölcsre váltott. A kalóriákat nem számolta, de elkezdett edzőterembe járni: heti 4-szer 1 órát mozgott, fél órát az elliptikus tréneren, majd felet súlyemeléssel töltött.

Jeremiah azt mondja, 2 hónap után kezdte el jobban érezni magát, ekkor állt először a mérlegre is. Megdöbbenve szembesült vele, hogy észrevétlenül ledobott 20 kilót. Innentől kezdve még motiváltabbnak érezte magát, és meg sem állt 77 kiló mínuszig. Most 90 kiló körül mozog a súlya, és talán a fogyókúra legnehezebb részénél tart: a fenntartáson.

A férfi azt mondja, továbbra is figyel az adagokra, valamint a megfelelő fehérje-szénhidrát arányra, és a mozgással sem hagyott fel. Heti egy bűnözést azonban megenged magának. A hasonló cipőben járóknak pedig azt üzeni, csak 1%-kal próbáljanak jobbak lenni, mint előző nap, és lassan elérik a céljukat.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top