Egészség

Csak vízparton élheted túl a jövő hetet

A következő napokban néhol lehet zápor, zivatar, egyre több lesz a napsütés. A hét közepén többfelé 30 foknál is melegebb lesz, de a hétvégére némileg mérséklődik a meleg.

Hétfőn a Dunától keletre szórványosan zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is lehet. Elsősorban a Dunántúlon – és zivatarok környezetében – megerősödik a szél, egy-egy viharos széllökés is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-20, a legmagasabb hőmérséklet 25-30 fok között valószínű.

Kedden napos idő várható, de főleg az Északi-középhegység térségében és a Duna vonalában előfordulhat zápor, zivatar. A Dunántúlon megerősödik, zivatar idején viharossá fokozódik a szél is. A leghidegebb órákban 14-20 fok lehet, napközben 27-32 fokig melegszik a levegő.

Szerdán is napos lesz az idő, legfeljebb egy-egy zápor lehet. A minimum-hőmérséklet 14-20, a maximum-hőmérséklet 28-33 fok között valószínű.

Csütörtökön a sok napsütés mellett helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. A szél csak zivatarban erősödik meg. A legalacsonyabb hőmérséklet 15-21, a legmagasabb hőmérséklet 28-33 fok között alakul.

Pénteken elszórtan lehet zápor, zivatar. A szél többfelé megerősödik, zivatar környékén viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 15-22 fok lesz. Napközben 24-30 fokig melegszik a levegő.

Szombaton megerősödik a szél, és változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, helyenként záporesővel. A minimumhőmérséklet 12-18 fok között valószínű. A nappali maximumok 23-27 fok között alakulnak.

Vasárnap napközben északnyugat felől egyre több felhő érkezik a térség fölé, emiatt helyenként záporesőre is számítani lehet. A szél élénk, néhol erős lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 11-16, a legmagasabb hőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top