Egészség

200 kilóról gyúrta át magát személyi edzővé

Annyira kövér volt, hogy a mérleg egy ponton túl már nem tudta mérni a súlyát, és eltörte a saját zuhanyzófülkéje alját, amikor ráállt. Most személyi edzőként dolgozik.

A 26 éves, Londonban élő Umar Malik összesen 75 kilót fogyott 3 év alatt. A fiatal fiú 23 évesen vesztette el végképp a kontrollt testsúlya felett, ekkor közel 180 kilogrammot nyomott. Állandó éhségét már szinte semmi sem tudta csillapítani: napi 70 szelet toast kenyeret és heti 56 tojást fogyasztott. 

Ám a végső  elhatározás akkor született meg benne, amikor egy reggel ráállt a mérlegre, és az kiakadt, nem volt képes lemérni többé Umar súlyát. Ekkor szigorú diétába fogott és napi 7000 kalóriáról 3000-re csökkentette táplálékbevitelét. Mellette pedig  elkezdett lejárni az edzőterembe és egy személyi tréner segítségével sportolni.

Rövid idő alatt annyira megszerette új életmódját, hogy napi szinten elköteleződött az edzések mellett. Három év alatt 75 kilót fogyott és annyira kigyúrta magát, hogy régi fotói alapján rá sem lehet ismerni.

Ma már Umar is személyi edzőként dolgozik, főként túlsúlyos embereknek segít a fogyásban. 

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top