Egészség

Megkönnyezték a rákos kislány énekét az esküvői vendégek

A világon több millióan látták annak az elragadó, 6 éves ráktúlélő kislánynak az előadását, aki az élet szeretetéről énekelt egy családi esküvőn.

A brit Anya Ottley alig volt 6 éves, amikor vesetumort állapítottak meg nála az orvosok. Szerencsére még időben történt a diagnózis, így operációval és kezelésekkel meg tudták menteni a kislányt.

Anyának azonban így is 28 kemoterápiás kezelésen kellett túlesnie és eltávolították a fél veséjét is. A kemoterápia miatt elvesztette haját, azonban a bátor kislány így sem hajlandó parókát hordani, hogy állapotával mások figyelmét is felhívja a rákbetegségek megelőzésére és a betegség időben való felismerésére. Sőt, családja segítségével Anya most más rákbeteg kisgyerekeknek is adományokat gyűjt.

Amikor kórházba került, édesanyja megígérte neki, hogy amint javul az állapota, tartanak neki egy nagy partit, amelyen megünneplik gyógyulását és amelyen az énekelni imádó Anya lesz a sztárfellépő.

Így Anya most izgatottan készül a nagy napra, addig pedig egy családi esküvőn tartott főpróbán, ahol minden vendég szemébe könnyet csalt szereplése. A Youtube-ra is feltöltött videót – amelyen például Anya  Rachel Platten 2014-es Fight Song-ját énekli – azóta több millión látták világszerte.

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top