Egészség

Kirúgták a bárból a kisminkelt férfit

A biztonsági őrök addig nem engedték be a klubba, amíg le nem törli a szájáról a rúzst és a szemhéjáról a festéket.

Bár Bobby korábban is járt már sminkben az említett texasi bárban, és akkor semmi baja nem volt a biztonsági őrnek vele, a legutóbbi alkalommal nem volt ilyen szerencséje. Az őrök kötekedni kezdtek vele, és azt mondták, hogy megsértené a klub öltözködési szabályzatát, ha így beengednék.

Bobbyra már bent vártak a barátai, így nem nagyon maradt más választása, mint hogy visszamenjen az autójába és letörölje magáról a sminket. 

Később azonban megírta közösségi oldalán a történteket, és bár a klub vezetése kétségbe vonta szavait, sokan együttérzésükről biztosították a férfit. 

Mindenkinek joga van úgy öltözni és sminkelni magát, ahogy csak szeretné. És emiatt egyetlen klub sem diszkriminálhatja valakinek a belépését

– írta a poszt alatt az egyik kommentelő. 

Bobby azt írta, hogy szerencsére Texasban van elég klub, ahol mindenféle megkötés nélkül is szívesen látják, ezért nem szándékozik többet az ominózus helyre menni.

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top