Egészség

Pióca lakott egy férfi orrában 2 hétig

Napok óta vérzett a kínai férfi orra, mire kiderült, hogy egy óriási pióca fészkelte be magát 2 hete az orrüregébe. Undorító videó következik. Tényleg.

A lenti videón látható 51 éves férfi 10 napi folyamatos orrvérzés után ment csak kórházba, miután a felesége azt mondta neki, valami kikukucskál az egyik orrlyukából. Amikor ismét meg akarta nézni, az élőlény eltűnt, viszont egyből nyilvánvalóvá vált, hogy valami baljós dologgal állnak szemben.

A parazitát végül dr. Liu Xiongguang távolította el a dél-kínai Beihai Népi Kórházban, a műveletről az egyik nővér készített videófelvételt.

Figyelem, a videót tényleg csak erős gyomrúaknak ajánljuk megtekinteni!

A szerencsétlenül járt férfi furcsa nyugalommal és rezzenéstelen arccal tűri, hogy dr. Liu kihúzza az élősködőt az orrából. Amikor meglátja, mi is okozta a napokig tartó szenvedését, még akkor sem rémül meg igazán, talán csak egy kis undor fedezhető fel a mimikáján az első pillantáskor.

Dr. Liu azért elmesélte, hogy a nővér „majdnem összeesett rémületében”, amikor meglátta a hatalmas piócát, amit a férfi orrából szedett ki az orvos. Azt is elmondta, hogy a férfi valószínűleg úszás közben szippanthatta fel a piócát.

A piócák akár testsúlyuk ötszörösét meghaladó mennyiségű vérrel is képesek megszívni magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top