Egészség

A hotel személyzete alázta meg luxusnyaralásán a túlsúlyos nőt

A Dominikai Köztársaság egyik luxushoteljében nyaraló túlsúlyos nő gyanútlanul felsétált a színpadra, amikor férjével együtt kiválasztották egy táncverseny résztvevőjének. Nem is sejtette, hogy mekkora megaláztatás vár rá.

A szintén a hotelben nyaraló Levana Slabodnick azután fordult panasszal a luxushotel vezetéséhez, hogy szemtanúja volt a történteknek. A hotel vendégei számára rendezett szórakoztató esten ugyanis az animátor felhívott a színpadra egy túlsúlyos nőt. A nő és férje szemlátomást örültek a lehetőségnek, hogy a másik kiválasztott négy pár között vehetnek részt a színpadi táncversenyen.  Ám hamarosan kiderült: őket csak azért választották ki, hogy aztán a többi vendég előtt nevetség tárgyai lehessenek. Ugyanis a tánc végén a férfiaknak a levegőbe kellett emelniük partnerüket, ami a túlsúlyos nő esetében nyilvánvalóan lehetetlen vállalkozásnak tűnt. 

Ennek ellenére a túlsúlyos nő és férje mosolyogtak, összesúgtak, és úgy tűnt, hogy meg fogják oldani valahogyan a helyzetet. Ám még mielőtt ezt megtehették volna, a tánc végén hirtelen négy férfi termett a színpadon, akik a nőt minden tiltakozása ellenére a magasba emelték, majd meghajolva távoztak, és a színpadon hagyták a megszégyenített nőt. Ráadásul végül a nő nyerte a versenyt – nem tudni, hogy szánalomból, vagy azért, mert a mutatvány jól szórakoztatta a vendégeket.

Elképesztő, hogy egy luxushotelben ilyen nőgyűlölő, molett embereket lenéző férfiak dolgozhatnak, akik jövő héten majd ismét más túlsúlyos vendégeket fognak megalázni

– írta felháborodottan a nő. 

A hotel vezetése elnézést kért a történtekért, és megígérte, hogy kivizsgálja az esetet. 

(Forrás: Mirror)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top