Egészség

Friss hírek a hanggránáttól súlyosan megsérült kisfiúról

Üzent az apa, aki hanggránátot adott 6 éves fia kezébe a Fradi-DVTK meccsen, a gyerek maradandó sérüléseket szenvedett. Most kiderült, hogy van a súlyosan megsérült kisfiú.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, súlyosan megsérült egy kisfiú az egy héttel ezelőtti Fradi-Diósgyőr labdarúgó-mérkőzésen. Egy 35 éves budapesti férfi adta gyereke kezébe a hanggránátot, amely felrobbant, a robbanás a kisfiú jobb kezének a mutatóujjáról két ujjpercet is levitt.

Az apuka, F. László mélységesen bánja a történteket. Feleségével együtt minden percét a kisfia mellett tölti, hogy jelenlétével is támogassa a gyógyulást – értesült a ripost.hu. A bulvárlap úgy tudja, az apa legfrissebb, Facebookon közzétett posztja szerint Patrik jól van, és szépen javul. Mint a férfi üzenetéből kiderül, a legutóbbi – átkötözéssel egybekötött – apró műtéten minden rendben volt, a gyerek ujjai jól működnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top