Egészség

Terhességiteszt-mániával küzd ez a nő

Komoly függőségként éli meg vásárlási mániáját a nő, aki folyamatosan terhességi teszteket vesz.

A családtervezés eleve rendkívül stresszes és izgalmas folyamat. Megpróbálsz teherbe esni, aztán biztos szeretnél benne lenni, hogy vajon sikerült-e és teszteket vásárolsz. Corrine Hounslow 19 éves korában vette meg első terhességi tesztjét, azóta szép számmal „fogyasztja” őket. Magáról azt mondja, szenvedélybeteg, annyi tesztet vásárolt már élete során.

„Amikor először megvettem anno a tesztet, pozitív volt. Elfutottam a drogériába, és legalább egy marékkal vettem belőlük. Az összes pozitív lett, határozottan terhes voltam.”

A most kétgyermekes anyuka gyorsan észrevette, hogy függővé vált a tesztvásárlásban.

CorrineHounslow/Instagram

„Amikor a második gyerekünkkel próbáltam teherbe esni, megszállottja lettem a folyamatnak. Folyamatosan ellenőriztem a termékenységemet az ovulációs tesztekkel, majd több terhességi tesztet vettem, remélve, hogy pozitív eredményt kapok. Egész nap azon gondolkodtam, mikor próbálkozhatok a következő teszttel. Amikor eljött az idő, kiugrottam az ágyból és rohantam a fürdőszobába. Nehéz leírni azt az izgalmat, amelyet éreztem a terhességi teszt elvégzésétől, de olyan volt számomra, mint a karácsony reggel. Az izgalom, az idegesség, az adrenalin és a remény kombinációja.”

Hounslow elmondása szerint mire a második gyermeke megszületett, 400 teszt megvásárlásán volt túl. Azóta 3 év telt el, a pár most a harmadik gyerekkel próbálkozik és úgy tűnik, Hounslow férje mostanra megértette, és elfogadta a nő függőségét.

„Miután meglátta, hogyan hat rám érzelmileg a fogantatás, és milyen nyugalom száll meg a tesztek elvégzésétől, a férjem megérti ezt az egészet, sőt ő veszi nekem most már őket. Hülyén hangzik, de ez a legszebb ajándék.”

Cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top