Egészség

Salátacentrifugával is fejlesztheted a gyerek rajztudását – videó

Ha úgy tűnik, a gyereked nem szeret rajzolni, lehet, hogy valójában csak nem kész még rá a szervezete. Sárosdi Virág segít fejleszteni a gyerekek finommotorikus mozgását, de úgy, hogy közben mindenki garantáltan jól szórakozik, és nem is kell semmi más hozzá, csak jól körülnézni a lakásban.

Játszva tanul a gyerek. Sárosdi Virág gyógypedagógus-logopédus ebben a szellemben alakítja ki a fejlesztő feladatokat, amiket a hozzá érkező gyerekekkel végeztet. Sőt, annyira keresi minden mozdulatban, minden napi rutinban a lehetőséget, hogy még egy egyszerű tízórait is úgy állít össze, hogy elemeiben a gyerek fejlődését segítse elő. Danival és Olivérrel, a három és fél éves ikerpárral látogattuk meg a fejlesztő pedagógust otthonában, aki rengeteg izgalmas feladattal készült a srácoknak.

Mivel egyre nagyobb szükség van életünkben a finom mozgások használatára, fontos fejleszteni a gyerekek készségeit, ha úgy látjuk, hogy vannak hiányosságaik. Videónkból megtudhatjátok, mik lehetnek az elmaradott finommotorikus képességek tünetei, és miként érdemes a fejlesztésnek nekiállni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top