Egészség

Ő a világ legerősebb embere, a neten mégis beszólnak neki

A Trónok harcából ismert Thor Bjornsson hiába a világ legerősebb ember, a netes trollok őt sem kímélik a rosszindulatú kommentekkel.

A Trónok harcában ő játssza Gregor „A Hegy” Clegane-t, de a való életben sem kevésbé rettenetes, hiszen hivatalosan is ő a világ legerősebb embere. De a rosszindulatú netes kommentek Thor Bjornssont is megtalálják.

A 29 éves erőembernek azért szóltak be, mert barátnője, Kelsey Henson nagyjából negyedakkora, mint ő. „Szemtől szembe sosem mernek beszólni, de az interneten nagyon bátrak – mondja Thor. – Ha a családomat sértegetik, azt nem tűröm. De próbálok nem foglalkozni velük, és csak a pozitív dolgokra fókuszálni: én vagyok a világ legerősebb embere. Ők mit értek el?”

Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) által megosztott bejegyzés,

Kelsey csak viccelődve reagált a kommentekre: „Amikor megkérdezik, hogyan csókolózunk, azt válaszolom, én lábujjhegyre állok, ő letérdel. Vagy csak rászólok, hogy kapjon fel.”

Kelsey Henson (@kelc33) által megosztott bejegyzés,

A 2 méter magas Thor régen kosárlabdázott, a Trónok harca Cleganje pedig az első szerepe. Azt mondja, lehet, hogy az erő világa után a mozit is meghódítja.

Kelsey Henson (@kelc33) által megosztott bejegyzés,

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top