nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Meghalt az iskola ablakából kiesett kislány

Meghalt az iskola ablakából kiesett kislány

A marosvásárhelyi Szidónia több mint egy hónapja esett ki az ablakból, súlyos gerincsérülést szenvedett, és a számos műtét ellenére már nem tudták megmenteni az életét.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nem tudták megmenteni az orvosok annak a lánynak az életét, aki több mint egy hónappal ezelőtt kiesett az iskola első emeleti osztályának ablakából Marosvásárhelyen – írja a Maszol.ro.

Kedves vásárhelyiek, a mi Nagy Szidóniánk … ma elköltözött tőlünk. Az Úr úgy döntött, hogy magához veszi, ami nagyon fájó, hiszen csak egy gyerek volt. Feladta a fájdalommal, a szenvedéssel vívott harcot. Kegyetlen sors, miért?? Béke poraira, nyugalma legyen csendes

– ezzel a bejegyzéssel közölték a kislány szülei, hogy Szidónia már nem él többé.

A kislány a tornaterem felé tartott, amikor kiesett az ablakon. Súlyos gerincsérülést szenvedett, egy sor műtétet hajtottak végre rajta. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon