Egészség

Évekig elkeseredetten küzdött ellene, mostanra megtanult együtt élni a bőrhibáival

A fiatal nőnek számtalan kezelés és operáció ellenére meg kellett tanulnia együtt élnie szembetűnő bőrhibájával, a keloidokkal.

A fiatal nő arcán, hátán és vállán pattanásokból alakultak át a keloidok. Ezeket a  bőrhibákat sokan a bőrrák első jelének hiszik, pedig megfelelő kezeléssel igazából ártalmatlanok, viszont sajnos tényleg nagyon látványosak. Bianca is kipróbált mindent, hogy eltüntesse őket: injekciókat, gyógyszereket, krémeket, sőt még egy operációja is volt, ám így is csak kisebb, átmeneti javulást tudott elérni.

Ezek a sebhelyek sokáig meggátoltak engem abban, hogy teljes életet éljek. Nem hordtam bizonyos ruhákat, depresszióm és szorongásom volt. Az embereknek fogalmuk sincsen, hogy bizonyos betegségek mennyire meg tudják keseríteni az életet.

– mondta Bianca, aki időközben rájött, az élet túl rövid ahhoz, hogy folyton valamilyen külső elvárásrendszernek próbáljon megfelelni. Ebben persze Sophie Mayanne Behind The Scars (A sebhelyek mögött) című fotóprojektje is sokat segített neki, mert a brit fotós tényleg gyönyörű képet készített a 24 éves nőről. Bianca másokat is arra biztat, hogy bízzanak a belső szépségükben, amely a hibáikkal együtt is kisugárzik az arcukra. 

(Forrás: Yahoo)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top