Egészség

Megható fejborotválós bulit csinált fiaival a rákos anyuka

Így a kicsik is megérthették, hogy mi fog történni.

Az ausztrál Laura Matrjan két éve tudta meg, éppen anyák napja előtt, hogy a mellében talált csomó a mellrák egy különösen agresszív formája.

Amikor kiderült a diagnózis, Laura 31 éves volt, és két kisfiú, egy két- és egy négyéves édesanyja, úgy érezte, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van az életében. Aztán a rák mindent megváltoztatott.

Laura úgy gondolta, hogy a korukhoz mérten a kisfiainak is próbálja elmagyarázni, hogy mi és miért történik. A négy hónapos kemoterápia előtt a fiaival rendezett egy „fejborotválós” bulit, amelyet a kicsik nagyon élveztek, hiszen ők borotválhatták le anya haját. Aztán csináltak egy családi fotózást, hogy a fiúk lássák, minden rendben van, mielőtt minden szétcsúszott.

Fotó: Bows and Ties Photography/Facebook

Laura készített egy mesetáblát is, amelyen rajzos formában mondta el, hogy mire számíthatnak. Az utolsó ábrán egy bekötözött, fekvő Mami volt látható, ezzel jelezve a kemoterápia végén várható masztektómiát (Laura mindkét mellének eltávolítását).

Fotó: Bows and Ties Photography/Facebook

Azóta két év telt el, és Laura szerencsére tünet- és panaszmentes.

(via Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top