nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Nem jelentik fel a háziorvost, aki nem vette észre páciense terhességét

Nem jelentik fel a háziorvost, aki nem vette észre páciense terhességét

Csak a szülés megindulásakor vette észre egy Baranya megyei nő, hogy terhes. A mentősök nem először látnak ilyet, azt mondják, nem tesznek feljelentést a háziorvos ellen, aki nem vette észre a terhességet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Otthonában lett rosszul egy Baranya megyei nő. Hasi fájdalmakra panaszkodott, és hívta a mentőket. A kiérkező mentősök csak akkor jöttek rá, mi baja a nőnek, mikor még a lakásban beindult a szülés – számolt be a történtekről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A baba először nem sírt fel, de a mentősök azonnal megkezdték az újraélesztését, és fél perccel később az újszülött mozogni és sírni kezdett. Mint kiderült, az anyának fogalma sem volt arról, hogy terhes. A Zoom.hu rákérdezett a részletekre az OMSZ-nél. Azt írták válaszul, hogy a mentőszolgálat nem tesz feljelentést a háziorvos ellen, aki nem vette észre, hogy terhes a páciense. Közölték, a mentők sok furcsa dolgot látnak, tapasztalnak munkájuk során, így találkoztak már  csak a szülés beindulásakor felismert terhességgel is.

Megosztás Facebookon