Egészség

Cserbenhagyó gázolót keresnek a szigetszentmiklósi rendőrök – fotó

Még januárban ütött el autójával egy gyalogost egy eddig ismeretlen sofőr Szigetszentmiklóson. A rendőrök most adták csak ki az autó fotóját, amit egy biztonsági kamera készített.

Sem a rendszámát, sem a pontos típusát nem ismeri a rendőrség annak az autónak, amelynek sofőrje elgázolt egy gyalogost 2018 januárjában Szigetszentmiklóson, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A balesetben a gyalogos nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A hatóság szerint egy feltehetően ibolyakék Nissan Almera vagy Micra típusú autóval gázolták el a gyalogost a Magyar utca és a Fő utca kereszteződésénél.

A balesetet okozó kocsiról egy térfigyelő kamera felvételt készített:

A gázoló autóról készült kamerafelvétel – fotó: police.hu

A szigetszentmiklósi rendőrök kérik, hogy akik látták a balesetet, vagy az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon, vagy hívják a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1/236-2897 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a Telefontanú 24 órán át ingyenesen hívható 06-80/555-111 számán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top