nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Kiborult az anyuka, miután pénisz alakú cukrokkal szolgálták ki a kislányait

Kiborult az anyuka, miután pénisz alakú cukrokkal szolgálták ki a kislányait

Joggal kapott dührohamot az a brit anyuka, akinek 7 és 12 éves lányait pénisz alakú cukorkákkal szolgálta ki az eladó egy brit ajándékboltban.
Avatar
nlc
f Ajánlom

Mire Hilary Way lányai hazaértek, már a pénisz alakú cukorkák felét megették úgy, hogy közben fogalmuk sem volt, mit tartanak a kezükben. A hétéves Maisie és a 12 éves Bethany egyedül vásároltak zsebpénzükből egy brit ajándékboltban, miközben babysitterük és nagynénjük kint várt rájuk az üzlet előtt. 

Kísérőik már csak otthon vették észre, hogy milyen gusztustalan édesség került a lányok kezébe. Mivel semmilyen jel nem figyelmeztette őket erre, a lányok valószínűleg áttévedtek a vicces-pajzán felnőttajándékok polcához, és onnan emelték le a pénisz alakú cukros dobozt.

De az igazán felháborító dolog még csak ezután következett, az eladó ugyanis szó nélkül kiszolgálta őket, sőt akkor sem kért bocsánatot, amikor másnap az édesanya visszament az üzletbe számonkérni rajta a történteket.

A LOL nevű ajándékbolt később a nagy közösségi felháborodás hatására  mégis bocsánatot kért az érintettektől, és a pajzán termék polcról való eltávolítása mellett döntött.

(Forrás: Metro)

Megosztás Facebookon