Egészség

Benézte: forgalommal szemben hajtott a 83 éves sofőr – videó

Forgalommal szemben közlekedett egy 83 éves sofőr a Szered közelében futó gyorsforgalmi úton. Az idős sofőr balesetet okozott, majd megpróbált lelépni a helyszínről.

Bizonyára meghűlt a vér azokban, akik szembe találták magukat az idős sofőrrel, miután Volkswagenjével elvétette a felhajtót a felvidéki Szered közelében haladó R1 gyorsforgalmi úton, és a menetiránnyal szemben hajtott fel rá.

A 83 éves sofőr kilométereket tehetett meg így a gyorsforgalmi úton. Egy szabályos irányba haladó, aki el akarta kerülni a frontális ütközést, sávváltás közben nekiütközött egy harmadik autónak. A rossz irányban felhajtó sofőr, amikor észlelte tévedését, megpróbálta elhagyni az utat a következő kijáraton, de ebben egy másik autós megakadályozta, aki egyből tárcsázta a rendőrséget is.

A szembehajtóról videofelvétel is készült, emiatt az idős férfi nem is tagadhatta volna le tettét, három autóban összesen 8 ezer eurós kár keletkezett miatta – írja a Parameter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top