Egészség

Orvosnak adta ki magát egy 19 éves

Az igazi „kapj el, ha tudsz”.

A 19 éves, Új-Delhiben élő fiú, Adnan Khurram 5 hónapig sikeresen adta ki magát rezidens orvosnak az Orvostudományok Indiai Intézetében, mégpedig bármiféle orvosi előképzettség nélkül.

Bár fizetést nem kapott, pusztán azzal, hogy egy sztetoszkópot a nyakába akasztott, és fehér köpenyt vett, a kórház belügyeinek aktív résztvevőjévé vált. Egyébként ez az, ami feltűnt a kórház dolgozóinak: míg legtöbbjük húszórás műszakokban dolgozott, a fiúnak valahogy az összes, a kórház által rendezett eseményen volt ideje megjelenni.

Fotó: Instagram/Adnan Khurram

A kórház 5 hónap után értesítette a hatóságokat, akik letartóztatták a fiatal férfit. Az, hogy miért csinálta, rejtély marad: először azt mondta, hogy szeretett volna protekciót szerezni az egyik családtagjának, de később ugyanerre a kérdésre azt válaszolta, hogy szeretett orvosok közelében lenni, és remélte, hogy egyszer maga is az lehet.

Fotó: Facebook/Adnan Khurram

Mentségére szolgáljon, hogy a kórház dolgozóival és az orvosi fogalmakkal kapcsolatban meglepően tájékozottnak bizonyult.

Forrás: Oddity Central

Kiemelt kép: Instagram/Adnan Khurram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top