Egészség

Így hívta el sérült barátját a bálba a lány

Videóval!

Rachel Newberry és Ben Robinson négyéves koruk óta barátok, és most tizennyolc évesek. Barátságuk nemcsak azért különleges, mert ilyen hosszú ideig tart, hanem azért is, mert Ben Down-szindrómás.

Az érettségi bál közeledtével Rachel úgy döntött, Bent kéri párjának, amit szuper aranyos videóban rögzített is. A videón jól látszik, hogy Ben, aki nem tudja, mi fog történni, egyre több szál virágot kap közös barátaiktól, míg végül Rachel is előjön a maga virágjával, és kéri, hogy legyen a párja a bálon.

Miután Ben meghatottan igent mond, a könnyeivel küszködve hozzáteszi, hogy „meg fogsz ríkatni”. A lány mosolyogva ígéri, hogy „egész éjszaka táncolni fogunk, ez lesz a világ legjobb bálja”.

Rachel elmondása szerint csak azért filmeztette le az eseményt, és tette fel a Twitterre, hogy akik ismerik és szeretik Bent, vele örülhessenek. A videót három nap alatt közel ötmillióan látták.

Forrás: Metro

Kiemelt képünk: Twitter/Rachel Newberry

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top