Egészség

Pikkelysömörével együtt is elfogadja magát a fiatal nő

Aimee Godden belefáradt, hogy folyton a vörös foltokat takargassa a bőrén, ezért inkább úgy döntött, felvállalja azokat.

Akinek volt már pikkelysömöre, az tudja, hogy kevesebb kellemetlen dolog van, mint a vöröslő, viszkető foltok szerte az ember testén. Ilyenkor a legszívesebben az utcára se mennénk ki – ezen a hozzáálláson próbál változtatni Aimee Godden, akinek a stressz következtében lepték el a foltok a testét.

A 32 éves nő először sírógörcsöt kapott, mikor az arcán és a hátán megjelentek a foltok. Aimee épp egy szakítást próbált túlélni – mondanunk sem kell, ebben nem segített a pikkelysömör, sőt. 

Aimee egy darabig minden módszerrel próbálta takargatni a foltokat, idővel azonban belefáradt a rejtőzködésbe. Ekkor osztotta meg magáról az első, őszinte fotót a neten, amit az emberek kitörő lelkesedéssel fogadtak. „Azt mondták, bravó, gepárdlány!” A fiatal nő azóta próbálja pikkelysömörrel is magabiztosan élni az életét, és másokat is erre biztat.

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top