Egészség

Sütögetés után aludni ment, de többé már nem ébredt fel a 27 éves Zsolt

Grillezés után a 27 éves Zsolt aludni ment, de már soha többet nem ébredt fel. Barátai és családja értetlenül állnak a tragédia előtt, a rendőrség vizsgálatot indított.

Életét vesztette egy ipolysági fiatal a hétvégén a felvidéki Paláston. A 27 éves Zsolt barátaival grillezni érkezett szombaton a faluba, a sütögetés után, éjfél körül a fiatal férfi fáradtnak érezte magát, ezért aludni ment. Éjjel egyig barátnőjével sms-eztek, majd Zsolt elaludt, sajnos örökre.

Barátai reggel vették észre, hogy Zsolt nem lélegzik, ezért egyből hívták a mentőket és a rendőröket is. A rendőrök tíz percen belül a helyszínen voltak, viszont a mentők csak egy órával a bejelentés után értek ki, Zsolt életét már nem tudták megmenteni.

Grillezés után a 27 éves Zsolt aludni ment, de már soha többé nem ébredt fel – képünk illusztráció, forrás: Pixabay

Zsolt barátai értetlenül állnak a tragédia előtt: „Nem buliztunk, még csak nem is ittunk, csak kihasználtuk a jó időt” – nyilatkozta egyikük a Nový Časnak. A lapnak elmondták, hogy Zsolt nemrég jött össze egy lánnyal, és szerzett egy állást, főszakácsként kezdett dolgozni Szencen.

Zsolt szülei is értetlenül állnak a tragédia előtt, csak kedden közölték velük a boncolás eredményét: fiuknak leállt a szíve.

Az illetékes rendőrkapitányság szóvivője közölte, eljárás indult az ügyben, az idegenkezűséget azonban kizárták.

Parameter/Nový Čas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top