Egészség

Kardashian-feneket műttetett, újra kellett éleszteni

Majdnem meghalt műtét közben a nő, aki a hátából leszívott zsírt töltetett a fenekébe.

A 25 éves Jade Stafford olyan feneket szeretett volna, mint Kim Kardashiané, ezért egymillió forintnak megfelelő összeget fizetett egy törökországi klinikának, hogy a hátából leszívott zsírt a fenekébe szivattyúztassa. A műtét azonban rosszul sült el, a nőt újra kellett éleszteni, erről viszont később elfelejtették tájékoztatni.

Stafford figyelmen kívül hagyta az orvosok figyelmeztetését, miszerint egy hétig pihenjen a beavatkozás után, és két nap után hazautazott. Nem sokkal később rosszul lett, összeomlott a tüdeje, és a szíve is összevissza vert, így kórházba kellett szállítani.

Kiderült, hogy a plasztikai műtét közben morfint kapott, amire valószínűleg allergiás, ezért jelentkeztek később a súlyos tünetek.

A török kórház csak annyit nyilatkozott Stafford ügyével kapcsolatosan, hogy a zsírleszívás okozhat mellkasi zúzódásokat, arról pedig tájékoztatták volna páciensüket, ha újra kellett volna éleszteni.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top