Egészség

Vagyonokat költött idős macskája veseátültetésére

Több mint 4 millió forintnyi összeget költött vén macskája veseátültetésére a nő.

A 17 éves, vesebeteg Stanley valószínűleg már eljátszotta mind a kilenc macskaéletét, de gazdája szeretett volna adni neki még egy esélyt. Betsy Boyd majdnem 4,5 millió forintnak megfelelő összeget költött macskája vesetranszplantációjára, hogy még egy kicsit élhessen szegény jószág. Miután egy orvos három hónapot adott a macskának, de az túlélte ezt az időt, döntött úgy Boyd, hogy segít a szívós állaton.

„Szeretem az összes macskámat, de Stanley az egyetlen, aki úgy viselkedik, mint egy ember, csak éppen be van zárva egy cica testébe. Annyira kommunikatív jószág, imádom.”

Stanley a philadelphiai Ryan Állatorvosi Kórházban esett át a transzplantáción, miután megtalálták neki a megfelelő donort. Szerencsére minden a terv szerint ment, a macska egy hónap alatt felépült, mászkál, játszik a társaival, de az első fél év még rizikós, vigyázni kell rá. Boyd szerint már az nagyon nagy dolog, hogy a műtét során minden rendben ment, ő pedig minden egyes percnek nagyon örül, amit Stanley-vel tölthet.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top