Egészség

Ételmérgezésre gyanakodott, kiderült, hogy rákos

Végstádiumú rákot diagnosztizáltak az ételmérgezés gyanújával orvost felkereső nőnél.

A 34 éves Diana Zepeda hasgörcsei miatt kereste fel orvosát, melyekről úgy gondolták, ételmérgezés miatt jelentkeztek. De a nő tünetei súlyosbodtak, majd az orvosok 4. stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak.

„Azt hittem, bármit meg tudok enni, a gyomrom acélból van, ezért ételmérgezésre gyanakodtam a folyamatos görcsök és hasmenés miatt. Elkezdtem diétázni, de több hét után sem javult az állapotom, ekkor mentem el orvoshoz.

Mikor kiderül, hogy rákom van, a kezdeti sokk és hitetlenség után az első gondolataim ezek voltak: mivel érdemeltem ki, hogy ezt megkapjam? Szerintem mindenki úgy gondolja, hogy a vastagbélrákban idősek szenvednek inkább.”

Zepeda a következő hat hónapban több műtéten és kemoterápián is átesett. Közben a rák átterjedt a májára, de a nő nem hagyta magát, és szépen lassan jobban lett. Utolsó kezelésére készül, és nagyon izgatott, hogy élete végre visszatérhet a normális kerékvágásba.

 

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top