Egészség

Azt hitték, meghízott, pedig óriási daganatot cipelt

Azt mondták neki, hogy minden rendben van vele, csak fogynia kell egy kicsit. Két évvel később kiderült, hogy óriási tumor növekszik a gyomrában.

Kevin Daly mindig magas és sovány ember volt, és rendszeresen sportolt. De hatvanéves korára felcsúszott rá néhány pluszkiló. 2015-ben szívműtéten is átesett, az operáció után azonban rohamosan hízni kezdett. Az orvosok nem vették komolyan Kevin panaszait, azt mondták neki, hogy közel a hatvanhoz már megszokott, hogy hasra hízik az ember, de ne aggódjon, minden rendben van vele. Ugyanakkor azt javasolták számára, hogy próbáljon lefogyni.

Amikor 2017-en Kevin visszatért a kórházba, az orvosok azt mondták, hogy a szíve olyan, akár egy 20 évesé. Fogynia is sikerültt 17 kilót, ugyanakkor a hasáról nem ment le egy gramm súlyfelesleg sem, amin az orvosok is meglepődtek. Végre alaposabb kivizsgáláson is átesett, amikor kiderült, hogy egy extrém méretű tumor van a gyomrában. Kevint 2 hónappal későbbre jegyezték elő tumoreltávolító műtétre. Dr. Teixeria, Kevin orvosa elmondta, hogy látott már nagy daganatokat, de ekkorát még soha. A férfi most vékonyabb, mint a középiskolában, fizikailag pedig 35 évesnek érzi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top