Egészség

Penészes a szellőző az egyik fővárosi kórházban

Egyik olvasónk küldte el hozzánk az alábbi levelet és fotót. Most nem egy kórházban kiosztott bizarr ételt küldtek, hanem egy penészes, lekapcsolhatatlan szellőzőt.

„Néhány napot töltöttem egy fővárosi kórházban, és bár az ellátásra nem tudok, nem is akarok panaszkodni, azért a mosdóban terjedő penésztől gyakran kaptam hányingert” – kezdi olvasónk, aki fotót is küldött a levele mellé. Elmondása szerint a szellőző, a szobához tartozó fürdőegységhez tartozott, és lehetetlen volt lekapcsolni.

kórház szellőző penész

Penészes kórházi szellőző, amit nem lehetett lekapcsolni (fotó: NLC)

„Bár nem vagyok szakértő, szerintem az ott bizony penész. És mivel éjjel-nappal ment a szellőző, gondolom keringette is szépen a levegőben. Bár megértem az orvoshiányt, a leterheltséget és a pénztelenséget, azt nem fogom fel, hogy ha naponta jön a takarítónő, akkor miért nem lehet egy fertőtlenítős ronggyal alaposan lemosni? Bár nem az lenne a végső megoldás, de ettől a mocsoktól minden jobb lett volna” – zárja sorait olvasónk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top