Egészség

Ilyen a világ legdrágább intelligens vécéje

Épp csak a dolgunkat nem végzi el helyettünk, igaz meg is kérik az árát: 11 ezer dollárba, azaz közel 3 millió forintba kerül a japán „okosvécé”.

Egy vécének elvileg nem kell sok dolgot tudnia ahhoz, hogy megfelelően funkcionáljon, de mégis lenyűgöző látni, hogy mennyi mindenre képes lehet a technológia segítségével. A japán cég által kifejlesztett „okosvécé” automatikusan megfelelő magasságba emelkedik, hogy használójának ne kelljen feleslegesen hajolgatnia.

Egy beépített melegítő segítségével a vécéülőke mindig kellemes hőmérsékletű marad és dolgunk végeztével maga gondoskodik az eltávolításról és a vécé belsejének alapos tisztításáról. De nem csak a vécé tisztul meg ilyen módon, hanem egy beépített vízsugár és szárító segítségével  használója is, akinek így nem kell vécépapírral bajlódnia. Közben pedig az intelligens vécének még a szageltávolításra is van gondja egy beépített illatadagoló segítségével.

Jól hangzik, igaz? Nos, akiknek van rá 11 ezer dollárja, azaz közel 3 millió forintja, annak kétségkívül megérheti ez a hosszú távra szóló beruházás. 

(Forrás: Odditycentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top