Egészség

A Jófogáson keres orvost kétségbeesésében egy rákbeteg nő

Ritánál az orvosok méhnyakrákot diagnosztizáltak, egyből megnyugtatták, hogy „még időben elkapták” a daganatot. Viszont az kezelésre az egyik terápiás gép elromlása miatt két és fél hónapot kellene várnia az asszonynak, aki kétségbeesett hirdetésben keres olyan onkológust a Jófogáson, aki hamarabb elkezdené a kezelését.

Februárban méhnyakrákot diagnosztizáltak a 48 éves Ritánál, aki először teljesen összetört a hír hallatán, ám orvosai nyugtatgatták: még időben elkapták a tumort. A szövettan után kiderült, csak sugár- és kemoterápiával küzdhetnek a rák ellen, a műtéti út Rita estében nem járható. A kezelést ki is írták az Uzsoki kórházban, de az egyik terápiás készülék végleges meghibásodása miatt csak május végén tudják elkezdeni – derül ki az ATV riporjtából.

Rita férje, Lajos kétségbeesésében a Jófogáson adott fel hirdetést, amiben másik kórházat és másik orvost keres felesége mihamarabbi kezelése érdekében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top