Egészség

Iszonyú sérüléseket szenvedett, mikor a kezében robbant fel a dobozos leves

Egy hónapig lábadozott.

A 36 éves londoni Manpreet Johal másodfokú égési sérüléseket szenvedett, amikor egy doboz forró leves robbant fel a kezében.

Manpreet elmondta, hogy bár tizenöt éve fogyasztja a Covent Garden Soup papírdobozos levesét, most meglepetésként érte, hogy azt nem lehet mikrohullámú sütőbe tenni. A termék csomagolását ugyanis a közelmúltban megváltoztatták, és új, „könnyen nyitható” kupakot szereltek rá. Ennek megfelelően a felhasználói útmutató is azt javasolja, hogy öntsük ki a terméket egy tálba, mielőtt megmelegítjük, ez azonban nem elég világos a csomagoláson.

Fotó: Twitter/Manpreet Johal

„Általában három percig melegítem a dobozban, kiveszem, majd további három percre visszateszem – mondja a nő –, de ezúttal az első három perc után gyakorlatilag puskagolyóként lőtt ki a kupak, és terített be forró levessel.”

Manpreet még nem tudja, hogy szüksége lesz-e plasztikai sebészeti beavatkozásra, de az bizonyos, hogy maradandó sérüléseket szenvedett. Egyébként szerencsésnek tartja magát, hiszen a termék az arcába is robbanhatott volna.

A Covent Garden Soup udvariasan hárítja a felelősséget, mivel a használati útmutató világosan fogalmazott. A nő jogi segítséget keres, és maga igyekszik a fogyasztók figyelmét felhívni a változásra.

Forrás: The Sun

Kiemelt kép: Twitter/Manpreet Johal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top