Egészség

Szörnyű veszteség! Az ikertestvérek közül csak az egyik élhette túl a betegséget

Ezeket a kamasz ikreket véglegesen elszakította a halál, miután csak az egyikük kaphatott időben májtranszplantációt, a másik fivér elhunyt.

Nick és Devin Coats ikertestvérek voltak, akik mindent együtt csináltak. A GoFundMe oldalon létrehozott leírás szerint a két fiúnál egyszerre diagnosztizáltak súlyos májbetegséget, azonban csak az egyiküknek találtak még időben donort, és történhetett meg az életmentő májátültetés. A 18 éves ikrek édesanyja korábban úgy nyilatkozott az ABC hírcsatornának, hogy Devin januárban már átesett a műtéten, és jól van, azonban Nick számára akkor még nem találtak megfelelő donort. A gyásztól megtört édesanya a Facebookon tudatta, hogy hétfőn hajnalban imádott gyermekének szervezete feladta a harcot, és Nick elhunyt.

„Az én drága fiam, Nick nagyon keményen harcolt, hogy esélyt kapjon az új életre. Erős és bátor fiú és testvér volt, aki mindig védelmezett. Szerette a családját, imádta a testvérét. Soha nem félt kimutatni az érzéseit, megmutatni, hogy mekkora szíve van, és rengeteg barátja volt… Tudom, hogy még találkozunk, fiam” – írta az asszony.

Devin állapota egyre csak javul, így orvosai szerint minden remény megvan rá, hogy idén tavasszal leérettségizzen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top