nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
Diákjai elkészítették a halálos beteg tanár bakancslistáját

Diákjai elkészítették a halálos beteg tanár bakancslistáját

Megható búcsú.
NLCafé
f Ajánlom

Dorrie Coleman tizenöt éve tanít rajzot a washingtoni Puyallup Középiskolában, és eddig már kétszer győzte le a non-Hodgkins limfómát. Most azonban olyan tumort találtak a szívén, amely egyre növekszik, és a jelek szerint nem műthető.

Jamie Mooring, az iskola egyik angoltanára kitalálta, hogyan vidíthatná fel kollégáját. Előadta neki, hogy a gyerekekkel éppen a bakancslistákról tanulnak, és ezzel az ürüggyel kérte meg, hogy dobjon be néhány ötletet.

Coleman ilyesmiket mondott: sárkányrepülővel repülni, megnézni a NASA-t, tengerparti házban nyaralni, fénykarddal harcolni – és még mindig a Star Wars-tematikánál maradva – találkozni George Lucasszal. Mooring és osztálya titokban elkezdtek dolgozni a listán: például beszéltek egy helyi sárkányrepülős céggel, és szereztek egy ingyenes órát.

A meghatott Dorrie Coleman diákjai és kollégái körében – Fotó: YouTube/King 5

Coleman teljesen elérzékenyült, amikor megtudta, mit tesznek érte diákjai. Amit azonban a legjobban vár, az a fénykardpárbaj, amelyben a sötét oldalt fogja képviselni.

Forrás: Yahoo

Kiemelt képünk: YouTube/King 5

Te mit teszel az egészségedért? Aktív életet élsz? Figyelsz a tested jeleire? Itt az ideje, hogy többet törődj magaddal! Változtass most régi szokásaidon, hogy egészségesebb és boldogabb jövőt tudj élni. Ha úgy érzed, szükséged van segítségre, keress fel szakembereket, menj el szűrővizsgálatokra. Te írtál már bakancslistát? Nem, ez nem korfüggő. Mindenkinek járnak nagy élmények. Kezdj új életet, és tervezd meg most a saját bakancslistádat!

Tovább a játékra

Megosztás Facebookon