Egészség

A legjobb szexpózok szülés utánra

Egy terhesség és szülés után sokszor beletelik egy kis időbe, amíg a párok újra egymásra találnak az ágyban. Ha a szülést követő hat hét után végre zöld utat ad az orvos a szexnek, akkor elsőként ezekkel a pózokkal érdemes kísérletezni.

Amikor a nő helyezkedik el felül

A szakemberek szerint ez a pozíció lehetővé teszi a nők számára, hogy ők szabályozzák a behatolás mértékét, illetve a közösülés sebességét. A császármetszéssel szült anyukák számára külön is ajánlatos ez a póz, hiszen ilyenkor nem nehezedik nyomás a sebükre. 

Oldalról történő behatolás

Sok nő erre a pózra esküszik leginkább a szülés utáni első alkalmakkor, mondván, hogy nagyon kényelmes, és nem éreznek nyomást ilyenkor a hasukon. Jó póz a lassú, kísérletező egymásra találáshoz.

Misszionárius póz

Kezdetben érdemes csak óvatosan kísérletezni vele, de azért a jól bevált misszionárius pózról sem kell teljesen lemondani. Sokat segíthet a komfortérzet növelésében, ha a nő párnát helyez a feneke alá, ezáltal megemelkedik a medencecsontja.

Székben ülve

Nem muszáj kizárólag az ágyban maradni, egy karosszék vagy fotel tökéletes lehet az új kalandok elkezdéséhez. Első körben ennél a pozíciónál is a nőnek érdemes felül lennie.

Az ágy szélén fekve

A nő az ágy szélén fekszik, partnere pedig vele szemben állva helyezkedik el, vállain tartva a nő lábait. Ennek a póznak nagy előnye, hogy leveszi a terhet a fekvő nő derekáról.

(Forrás: Popsugar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top